pernilla & miss.L

Sov hos pernilla igår tills idag. Igår åkte jag till pernilla så var miss.L redan där. Vi gjorde väl inte så jättemycket igår egentligen men vi skulle gå ner och köpa lite godis på statoil och på vägen dit hittade miss.L en ödla ! ;O haha trodde faktiskt inte att sånna sprang lösa i sverige.

Idag var vi hemma hos pernilla sen åkte vi till karlsdag och fiska med Niklas och Madde. Pilledutten fick en firre ;P


seeegt!

one.com och blogg.se kan nog jämföras i seghet. Så sega sidor båda två. Men jag kommer att fixa bloggen snart! I veckan iallafall! Lite dålig uppdatering jappjapp men snart så!


krångel

Det krånglar med min blogg... som vanligt så nu måste man va inne på lloulie.blogg.se igen. Men snart är den tillbaka igen det lovar jag!

film som vanligt

Ehmmie och jag kollade film idag som vanligt. Först kolla vi klart på I taket lyser stjärnorna sen kolla vi på Kid Svensk, sen på Sandor slash Ida som vi ska kolla klart på imorgon.


kändis look-a-like


film

kollat film med ehmmie hela kvällen. Blev först Sherdil och sen I taket lyser stjärnorna, fast den hann vi inte se klart så det får vi göra imorgon eller nått...


Nu ska jag nog rensa min dator sen spela lite harrypotter innan jag lägger mig i sängen och deppar. För allt gick ju så klart åt helvete, så nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.

brumbrum

Jo besviken på min dag som utta helvete... Trodde ju faktiskt på dig, eller hur?


Men iallafall så kommer Ehmmie hit och då blir det nog film? Skulle tro det iallafall.


smalaste kändisarna

Amy Winehouse is probably anorexic 
1. Amy Winehouse har rasat i vikt pga all alkohol och allt knark.

Alla vet att hon skulle kunna ha blivit en av världens kändaste sångerskor. Men när hon gick på alla kändisfester så kom alkoholen och knarket och förstörde henne. Nu ser man hennes förstörda kropp på nyheterna och slutar hon inte snart så kommer hon nog inte att överleva.

Whitney Houston is suffering from severe weight issues

2. Whitney Houston ser ut att ha anorexia på scenen.

Hon har varit mångas favoritsångerska och den enda utan ätstörningar. Men det här är vad knark, alkohol, stress och en missbrukande man gör med henne. 


Nicole Richie is much too thin 

3. Nicole Richie är bara skin och ben. 

2006 var hon verkligen skrämmande smal och gick upp lite i vikt. Men nu på senare tid har hon bantat igen och nu ser man ben sticka ut ur skinnet.


Courtney Love's current weight is far from being healthy 
4. Courtney Love ser äckligt smal ut på nya bilder.

Curt Cobians fru var känd som ett problem, när hon var i närheten visste man aldrig vad som skulle hända. 2007 tappade hon 55 pounds (25 kilo) på bara några månader. Nu kan hon inte längre neka att hon har vikt problem.


Keira Knightley is just skin and bones 
5. Keira Knightley är skrämmande smal 

Kiera Knightley säger att hon inte har ätstorningar utan bara har bra gener. Men hennes revben sticker ut och denna unga skådespelaren har problem. 


Allegra Versace is extremely thin 
6. Allegra Versace är väldigt smal.

Som dotter till en av världens bästa designer borde man inte ha några problem, men det har Allegra: hennes vikt. Nu har hon behandling mot anorexia så får vi se hur det går. 


The skinny frame of Tori Spelling 
7. Tori Spelling är också väldigt smal 

Hon är känd från 90210 och hon shockade världen me hennes nya vikt. Hon väger nu under 90 pounds (40 kilo) och ser inte längre frisk ut.


Victoria Beckham's weight isn't healthy 
8. Victoria Beckham ser för smal ut 

Victoria från förra spice girls och fru till David Beckham har precis fått titeln "Kändisen med den fulaste kroppen". Förut hade hon ett normalt psyke men när hon blev Davids fru ville hon bli en supermodel men hävdar att hon inte har ätstörningar.


At this weight Lindsay Lohan is not a good role model 
9. Lindsay Lohan, läskigt smal.

Hon blev skådelspelare väldigt tidigt i livet och ville fortsätta vara en populär kändis. Men med alla skandaler om alkohol- och relationsproblem runt henne så var det svårt.  Vikten minskar pga stess säger hon, men den unga skådespelaren ser inte frisk ut.


You can see the bones of Calista Flockhart's skinny body 
10. Calista Flockhart är verkkligen för smal

Harrison Fords fästmö och skådespelare. Tyvärr så har hon som sina unga kollegor ramlat i fällan med smala kändisar.

hemma då

Nu kom jag precis hem från örebro. Det blev en riktigt bra kväll, "dubbeldejt" å allt! ;)

Blev bio, Bröderna Karlsson. Riktigt bra film måste jag säga!

Sen påvägen till bussen hem så hade nån full gubbe lust att hoppa i vallgraven, så dom två pojkarna vi gick på bio med var bussiga nog att dra upp honom.

Glömde att ta kort, men vafan det gör väl inge för en gångs skull va? ;p Istället laddar jag upp en gammal bild på mig och ehmma som tog i vintras någon gång! =)


örebro idag

heisan. Idag ska jag och ehmmie till örebro . Men berätta vad vi ska göra där ska jag inte göra utan det ska ni få se när vi kommer hem ikväll/inatt. Vet inte riktigt när det blir vet inte ens när bussarna går men det löser sig alltid.


pippi långstrump

nu har jag och ehmmie precis kollat på pippi på dom sju haven, fast hon har åkt hem nu. Jag får väl hitta någon annan bra film att titta på.




Jag har lite krångel med flytten av hemsidan än så jag vet att det inte alltid funkar att kolla på bloggen men jag försöker lösa det, och om jag hinner imorgon ska jag även fixa så fotoalbum funkar! =)

ehmmie

ehmmie och jag sitter här och gör ingenting. Sov ju hela dagen och är fortfarande trött. Vet inte om vi ska ut ikväll men det tror jag nog, fast det är inge bra väder





flyttat bloggen

Jag har flyttat bloggen under igår och idag så har inte kunnat blogga. Nu finns iallafall bloggen på LOULIE.SE

nörda sims?

nu ska nog jag och miss.L nörda sims skulle jag tro fast jag vet inte. Jag kanske ska nörde harrypotter jag istället, men det får vi se =D




NU SKA VI UT OCH HÄRJA
SUPA OCH SLÅSS OCH SVÄRJA
BRÄNNA RÖDA STUGOR
SLÅ SMÅ BARN OCH SÄGA FULA ORD

MED BLOD SKA VI STÄPPEN FÄRGA
NU ENTELIGEN LÄR JAG
KUNNA DRA NÅN VERKLIG NYTTA
AV MIN HERMODSKURS I MORD

slappar dag

nu ska jag ta en riktigt slappar dag och vila ut mig efter pip! Jag slappa ju lite igår men idag ska jag va inne hela dagen och sen ska jag nog kolla på harrypotter eller spela det =D hihi

örebro

igår var jag i örebro med ehmmie! Jag handlade två tröjor på bikbok.





bilder då!

Längst fram på takida!




Melissa Horn!



Lillasyster





slut på pip

nu är pip slut! Alla bilder kommer upp sen, har inte tid nu måste åka in till örebro och shoppa! älskar det!

Så har jag skrikit hela tiden i 4 dagar men blir inte hes? Jag vill ju vara det! Men jag får se till att bli förskyld istället! haha.


puss på dä


RSS 2.0