till stan

heii heii

Kom precis hem från skolan. Och snart ska jag tillbaka till stan för att möta miss.L för vi ska köpa kläder tills ikväll. För ikväll blir det valborgsfirande med henne och matilda. Det ska bli kulkul!

Nu ska jag gå till studion innan stan. Kanske spela in en låt. Blir nog så skulle jag tro.

pusspuss

mysdag

heii heii 


jag har haft en riktigt mysdag idag. Har gått i min mysdress och bara tagit det lugnt. Hur skönt som helst. Nu har precis kollat klart på ghost whistperer också. Mys att sitta framför tv;n med mina vovvsingar!
Nu ska jag sova, för att gå till skolan imorgon (?) Tror nog kanske inte att jag gör det för att jag har bara en lektion från 9.50 - 10.40 och det känns onödigt med 50 minuter?


här är mys loulie
ser jag inte smart ut i mina glasögon? ;p
glasögonen gör så det ser ut som om jag har största påsarna under ögonen... x)

stacken ikv?

heii heii

skolan idag var faktiskt jättejobbig. Kom till skolan vid 8 och hade ingen lektion. Som vanligt? Började 11, sen har fler hål. My och jag är dom i klassen som inte har lektion då men hon var inte i skolan, så det var verkligen inge kul idag. Sen har jag varit så trött med. usch

stacken ikväll nog kanske? ;)

handledarkurs

heii heii 

idag när jag skulle hem från skolan  träffade jag yassie och frida på vägen. Så då stannade jag i stan med dom till pappa kom vid 4 , då gick han och jag och åt max. Efter det stack vi iväg till city trafikskola och gick handledarkurs.
Sen åkte jag till stacken och nu är jag med Miss.L , vi ska hem till henne nu och jag ska sova där =)

pusspuss

sova snart

heii heii

Nu kom jag typ nyss hem. Är skit trött så jag ska bara göra en toast sen sova. Och imorgon är det nationella i engelska. Inte kul alls. menmen, har inte så mycket mer att säga.

pusspuss

rock konsär

heii heii

Nu ska jag tillbaka till skolan och öva för en rock konsär vi ska ha. GAH! Rätt kul ändå faktiskt =)


trötter

heii heii 

jag  har verkligen inte gjort någonting idag. Vaknade imorse och gick till skolan. Skulle ha lektion vid 12 insåg jag då, så var där 3 timmar för tidigt. Sen var det ingen lektion ändå, så vid halv 1 kom mamma och hämtade mig så åkte jag hem och la mig och sov tills nu.

Nu ska jag sminka mig och så. Hörs


pusspuss

visste ni att...

... jag går musik- estet
... jag har opererat mitt ben
... jag har två hundar
... louiiize och loulie är samma person
●... jag har en storebror
●... jag älskar att skriva låtar
●... pernilla är den personen jag har känt längst
●... jag är kär i harry potter!
●... jag har bara haft 2 seriösa förhållanden
●... jag älskar lila
●... vindruvor och vattenmelon är det bästa jag vet
●... jag är vegetarian
●... bara tre personer vet allt om mig och det är miss.L, pernilla och kristoffer
●... ehmmie och jag har faktiskt bara känt varann i några månader
●... potatis skulle jag kunna äta ihjäl mig på


hemma

heii heii

kom typ precis hem från promenaden, träffade yassie på vägen så vi tog sällskap en bit.



haha, jag ser smällfet ut ;O puss på yassie!

promenad

heii heii 

Nu har jag legat inne hela dagen för att jag har haft ont i huvvet. Men nu orkar jag inte med det längre, så nu ska jag ta en promenad hade jag tänkt. Tar med mig kameran också utifall att man hittar nått coolt på vägen.

Sist jag var ute och gick hitta jag 5 kritvita hjortar + 6 vanliga, 11 st alltså på samma ställe och alla glodde på mig, men då hade jag självklart inte kameran med mig, rätt typiskt. Skulle vart rätt coolt att ha kort på ju.

Men nej nu ska jag gå!

pusspuss

svar !


mitt färgade hår

heii heii

håret blev inte alls som jag hade tänkt mig, men här kommer det bilder iallafall. ;P

innan:



under tiden:



resultatet:


snart färga håret

heii heii

snart skjussar pappa ner mig till coop. Då ska jag springa in och köpa hårfärg, det blir ljusbrun, shiiit! Hoppas jag passar i det, har aldrig haft det förut, en gång kanske. Iallafall efter jag har köpt hårfärgen så åker jag hem till miss.L och färgar.

Ikväll kommer svaren till frågestunden.  Så har ni någon fråga , passa på nu innan det är försent ;)

hemma igen

heii heii

nu kom jag precis hem, min kusin skjussade hem mig på sin moppe. Nu kom mormor och morfar hit också, för nu ska vi fika och så för att pappa har fyllt år.

Efter det vet jag inte vad det blir, fick ju pengar av mormor så kanske borde färga håret, vad tycker ni? Ska jag färga ljusbrun med blonda slingor?

mot mormor

heii heii

nu har jag precis käkat frukost och ska börja gå bortåt mot mormor. Kanske möter kusinen på vägen? ;p vet man aldrig.

måste bara säga att jag är allergisk mot choklad tror jag, mörk choklad. inte mjölken nu, utan nåt annat... För jämt när jag äter det börjar jag nysa och det kliar i halsen. Sen idag skule jag smaka mörk choklad med chili i, och jag trodde seriöst att jag skulle dö, jag börja nysa, ögonen blev knallröda och det bara rann  ur dom och det kli i halsen och jag fick dyng svårt att andas.. Undra om det är chokladen eller chilin?

pusspuss

kom nyss hem

heii heii 

nu kom jag precis hem från sandviken. Där träffade jag miss.L och matilda. Senare kom andra matilda med. Vi gjorde inte så mycket, drack lite och så. Tog några bilder, vet inte om dom kanske kommer upp imorgon. Värsta gött är det nu att det är så varmt att man kan dricka ute! Hur underbart som helst.

Iallfall så ska jag gå upp ganska tidigt imorgon för att jag och min kusin ska hem till mormor. Så jag kanske borde sova nu, men vi hörs imorgon då.


pusspuss

outfit


nu ska jag dra till sandviken och möta miss.L och matilda, får se vad det blir =)

gäster

heii heii

EFtersom pappa fyllde år igår så har vi gäster idag. Då blir det god mat och sånt, det gillas! Vet att min diet bara gick ut på naturdiet, men födelsedagar måste väl vara ett undantag?

Förut när jag kom hem ifrån pernilla så städade jag rummet sen fixade jag mig. Och innan jag går ut med miss.L ikväll så kommer det upp en bild på dagens outfit.


redrama - du

heii heii

sitter hemma hos pernilla nu. vi lyssnar på redrama - du. Den är skitbra, iallafall tycker vi det. Senare ikväll blir det att träffa miss.L vet inte riktigt vad vi kommer att hitta på men nått skojj blir det, det vet jag!


lugn kväll

heii heii

Nu sitter jag hemma hos pernilla. vi försöker hitta en gratis invite till spotify för pernilla vill skaffa det. Någon som kanske kan vara lite gullig och skicka en? (a)
Vi väntar på att hennes mamma ska komma hem med donkan, vad tjocka vi är, hihi. Men det är gott, haha.
Jaja, nu ska vi nog kolla på film kanske (?) Får se vad det blir

pusspuss

pernilla inatt

heii heii

Inatt ska jag sova hos pernilla, så jag ska strax åka bort till karlberg, fast vi ska sova i stan då. Har precis mosat i mig lite tårta och tyckte att jag var cool eller något, vet inte riktigt faktiskt.
Fortsätt ställa frågor så kommer svaren upp imorgon eller på söndag! =)


visste ni att jag hade en sån liten sötsak?



MAC MARINOS MEGGI!

frågestund!


helg!

heii heii

Nu har jag fått helg, känns ju väldigt skönt måste jag säga. Idag ska jag fira pappa för han fyller år idag! Mums med god mat och tårta. Och efter det så ska jag träffa pernilla, puss på henne! Har inte så mycket att skriva just nu, men vi hörs senare.



pusspuss

ghost whisperer

heii heii

min vanliga rutin på torsdagar... Att kolla ghost whisperer. Det är ju så jävla bra! Det står på inspelning nu, så när lyxfällan är slut så ska jag kolla på ghost whisperer. Kanske tar en mandarin samtidigt, det är ju skitgott. Jag borde nog äta fler sånna i veckan tror jag.

Nej men nu måste jag skynda tillbaka till tv;n innan reklamen tar slut.

pusspuss

sliten

heii heii

Vaknade hos lisa imorse och tog en tidigare buss till skolan för att jag skulle åka med henne, jobbigt. Sen hatar jag torsdagar, som jag säkert har sagt förut? Har ju så många hål, skit jobbigt. Men jag och My kan alltid hitta på något kul ;D

Nu ska jag bara ta det lugnt och ikväll blir det stacken.


jag just nu

mys med miss.L ♥

heii heii

nu är jag med lisa, vi är hemma hos mig, och ska strax gå till henne. Jag ska sova hos henne inatt, då blir det mycket mys vill jag lova. Det blir nog film och morot med dipp? gottgott. måste skynda mig lite men vi hörs väl senare snyggingar?


skit gammal bild på mig och miss.L
men alltid lika snygga, right?

pusspuss

är i sandviken

heii heii

Har typ nyss slutat skolan, och då åkte jag direkt till sandviken. Jag gör inte så mycket här, just nu sitter jag och zacka vid datorn.
Ska nog hem rätt tidigt ikväll skulle jag tro. Är väldigt trött, speciellt är jag trött på att det regnar hela tiden, sen när man vaknde imorse så var ju allt vitt igen, JÄVLA SNÖ! orkar inte med den verkligen, det är snart maj? ursäkta, men det ska inte vara snö då? dra åt helvete då


pusspuss

trött

heii heii

sov hos pernilla tills idag. vi råka somna om i morse så vi vaknade lite sent, men vi  hann till bussen. Inte så svårt eftersom busshållsplatsen är precis utanför hennes lägenhetsdörr.

Nu ska jag inte göra så mycket fram till att jag har lektion vid halv 5 igen...

pusspuss

nyklippt =)

heii heii

Klippte mig alledeles nyss, inget speciellt. Klippte bara av mig typ 5-7 cm ungefär =)



syns inte så jättemycket på bilden, menmen , det är iallafall kortare. Vad ska jag ha för hårfärg tycker ni? =)

ny diet

heii heii

Nu sitter jag hemma, kom typ nyss hem. Har börjat med en ny diet för beach -10. Den består bara av naturdiet och vitamintabletter. bra va?


jag och min naturdiet

orkade gå till skolan

heii heii

Jag orkade faktiskt komma upp till skolan imorse, även fast jag försov mig och missade bussen och så, menmen. jag väntar nu på att jag ska ha engelska lektion. tråkiiigt! får nog tillbaka ett prov som jag gjorde veckan innan lovet. men jag tror att det gick bra på det.
hörs senare.

pusspuss

sovdags?

heii heii

ska snart sova nu hade jag tänkt mig, ska ju försöka komma upp och gå till skolan imorgon. Och om jag gör det så ska jag nog träffa pernilla imorgon med, puss på det!
Kanske borde sätta på en film också? alltid lika underbart att ligga och slöa framför en film, hihi. Så moffar jag halstabletter så jag typ får ont i magen, men dä gör inge ;P
hörs imorgon

pusspuss

med i tidningen

heii heii


zacka, yassie, jag & ehmmie

var med i tidningen för vi är så jävla snygga , elr var tycker ni? Eller det var nog inte därför, men det är vi ju. KT ville ha kort när några åkte karusell och då blev det vi. Som vanligt, inte första gången just vi 4 är med ;)

pusspuss

vaknade precis

heii heii  

Nu vaknde jag precis. Jag som verkligen hade tänkt mig att gå till skolan idag, men så blev det inte. Vaknde runt 6 imorse och insåg att jag hade jävligt ont i halsen osv. så jag tänkte att det är lika bra att stanna hemma än att gå i skolan och plåga sig själv. Kolla lite tv och så ska jag nog göra. Jag köpte en ny tv i december/ januari någon gång, och jag har bara använt den typ 3-4 ggr, så jag kanske borde använda den lite, så det inte blev ett så onödigt köp ;)


pusspuss

30-års party ;)

heii heii

förut var jag hemma hos min kusin som fyllde 30. Där var det mycket folk och alla min kusinbarn var där och alla är så söta! Tyvärr glömde jag kameran hemma, synd det tycker jag.
Efter det åkte jag iallafall till tivolit igen och träffade ehmmie, zacka och yassie. Åkte karusell och tidningen tog kort på oss så vi kommer nog kanske med imorgon.

pusspuss

tivoli bilder

heii heii


nu kommer det bilder ifrån tivolit igår. Har varit där idag också men tog inga bilder idag tyvärr. menmen, några bilder blev bra igår så dom lägger jag upp =)


sandra, pernilla, jag i virvelvinden


ehmmie, pernilla, sandra i virvelvinden


jag och miss.L i batman


sen kom ehmmie och ville också vara med


ehmmie & sandra, tyvärr är dom lite bakom stolpen


sandra, pernilla och ehmmie

synd att vi inte tog några fler bilder men kanske ska dit imorgon med och då blir det fler. hihi. Kul har det varit iallafall men fyfan vad jag mår illa. Det har snurrat alldeles för mycket, menmen. jag överlever.
Nu ska jag snart sova känner jag, är jättetrött, men vi hörs imorgon

pusspuss

outfit



rätt dålig outfit bild. shorts och skinjacka från vero moda, t-shirt h&m, tights gina tricot och D&G glajjor ;)

tivoli ikväll!

heii heii

nyss kommit hem från skolan typ. Nu sitter jag vid datorn och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. För nu är det rätt gött ute, men det kommer bli kallt ikväll, så jag kan inte bestämma mig riktigt.
Snart kommer pernilla hit också, och sen åker vi på tivoli

uppdatering kommer innan jag åker

pusspuss


ny frisyr?

Jag ska klippa mig och kanske färga håret.

vad för frisyr?
brun
eller blond?
långt
eller kort?

tänkte mig nått sånt här, fast lite ljusare och kortare, vad tycker ni?

bilder från -08 & -09













skola

heii heii

Nu sitter jag i skolan och har historia, inte alls kul!
Har inte så mycket att skriva just nu men jag har ju iallfall skola till 6 ikväll så kommer inte heller att skriva så mycket idag. Ska nog inte hem vid 6 när jag slutar heller utan ska nog åka till sandviken då.

Men men, vi hörs senare

pusspuss på er snyggingar!

busy

heii heii

Jag har uppdaterat jättedåligt senaste dagarna, ja jag vet. Men det är så att jag har varit hemma hos pernilla, och nu är jag bara hemma för att hämta saker sen ska jag tillbaka till henne. Så jag kommer inte att uppdatera mer idag heller. Kommer nog att bli dåligt imorgon med eftersom jag har skola till 18.00, fast jag har hål vid ett till halv 5 så jag kanske kommer hem då och uppdaterar.



pusspuss

kyrkan förut

heii heii

Nu kom jag precis hem, jag har varit på kyrkan. Gjorde inte så mycket där, mest satt och snacka med folk. Så ritade jag lite med martina, hihi.

Har så jävla ont i huvvet så orkar inte skriva så mycket mer. Men nu ska jag iallafall duscha och sen gå och lägga mig så hörs vi imorgon.


pusspuss

upptagen

heii heii

Var lite upptagen igår så kunde inte göra ett inlägg, tyvärr. Menmen, det kommer jag att fixa det idag ;D

Igår vaknade jag och ehmmie vid 12 typ. Då åkte hon till stan och jag hem till Pernilla. Senare så bjöd hennes pappa oss på mat på colosseo (?) och efter det gick vi hem till henne igen och umgicks hela kvällen sen sov jag där, mys!

Idag har jag varit i skolan, kom precis hem. Så nu ska jag snart äta sen åka till kyrkan ikväll.


jag just nu


pusspuss


godnatt!

heii heii

hur många av er därute är vakna? Iallafall så är jag och ehmmie det, men vi kände att vi ska sova nu! kommer nog kännas gött att få några timmars sömn iallafall. Så vårat pyjamasparty är tyvärr slut nu kan man säga, men det varade ju rätt länge ändå. Vi skulle ju vara uppe hela natten men det är lika bra att få lite sömn.

Fast jag kommer nog inte somna direkt heller, för nu är det ljust ute och mina persienner är inte dom bästa i världen, hah men det löser sig nog...


pusspuss

blogg-lan!

heii heii

Ehmmie och jag sitter här och flummar runt med chips, dip & cocacola ! hur underbart som helst eller vad tycker nì? vi kör blogg-lan tyckte patrick, så det fick dä bli ;D
Nu ska vi väl inte göra så jättemycket. Sitta vid datorn en stund till och flumma som bara den! Har haft en jättekul kväll/natt med ehmmie. Men vi har ju alltid kul! och kommer alltid att ha det tillsammans, vi äger ut er som bara den!

pusspuss

spa idag!

Ehmmie och jag var ju på spa förut, det var jättekul och nu kommer massamassa bilder!














och denna grymt sexiga bild när vi sitter i bastun med våran champange får avsluta spa-dagen! Hur underbart var det inte ? Vet att ni är avundsjuka ;D

snart spa!

heii heii

jag sitter här och äter frukost nu, och snart ska jag hämta ehmmie och åka till örebro på spa! Så jävla gött ju, okey nu har jag tjatat om spat ganska mycket, men hur underbart är det inte?
Bilder kommer självklart efter så får ni se hur underbart vi hade det och det är bara att ni blir avensjuka! För det kommer ni bli ;)

lugn kväll

heii heii

det blev en lugn kväll ikväll. Ehmmie och jag åkte ner till sandviken några timmar bara. Gjorde inte så mycket där. Men nu är jag hemma igen och ska snart sova. måste ju vara pigg imorgon när jag och ehmmie ska på spa. Kommer bli hur underbart som helst!

pusspuss

kvällens outfit



det här drog jag på mig ikväll, och nu sitter jag här med ehmmie, men vi ska väl till sandviken nu, får se vad det blir senare, fest kanske?

pusspuss

dags att gå upp

heii heii

nu har jag legat i sängen hela dagen. men det är nog dags att gå upp strax. Jag tänkte laga tacos. Hur gott är inte det? muums!
Men nu kanske ni smarta ungar undrar vad jag äter när jag äter tacos eftersom jag är vegetarian. Men fortfarande så finns det qourn. Efter jag har ätit så blir det väl ut. Haha, om jag ens orkar gå upp, men jo det ska jag det är ju faktiskt bara en helg kvar sen är det skola igen, hur förjävligt det än låter =(

pusspuss

det ökar

ja man kan väl inte säga nått annat än att det går uppåt? ;)



puss på er!

bloggtrafik

klicka här för att bli medlem och få fler läsare!


imorgon

heii heii

imorgon ska ju jag och ehmmie på spa. Hur kul som helst, men jag funderar på vilken bikini jag ska ha på mig. Har en vit rätt snygg, men har en leopard med, och leopard mönster är ju hur modernt som helst nu!
vilken tycker ni att jag ska ta?




frukost

heii heii

Nu sitter jag och äter frukost. Mina hundar tigger för fullt och tror att dom kommer få nått. Fast det får dom ju jämt, så varför inte nu? Dom kommer sluta som små köttbullar.

Vet inte vad jag ska göra idag men det blir väl något kul, det är ju fredag idag! och då hittar man alltid på något kul! och även om det inte är kul dit jag och ehmmie åker, så gör vi det alltid kul!


dom är ju skitsöta!

kom precis hem

heii heii

Förut åkte jag och hämtade ehmmie så åkte vi till skranta. Gick hem till ando där han och marin var. Vi gjorde inte så jätte mycket under kvällen. Men vid 10 kanske (?) så kom Markus från askersund igen så då åkte vi med honom. Men det gjorde vi inte så länge utan vi åkte tillbaka till ando igen. Sen insåg vi att vi var väldigt sena till bussen hem så vi typ halv sprang till bussstationen, men vi hann med! Fast bussen går ju inte till bråten, utan pappa hämtade mig i sandviken.

Nu sitter jag och äter macka med ost på och dricker juice.


hörs imorgon


tjäää

heii heii

Igår blev det ut med ehmmie, som vanligt typ ;) hihi, vid typ tio kom hennes kompis Markus, hit från askersund. Och vi åkte typ bara bil i två timmar. Eller vi åkte förbi en fest i bråten som vi stannade till vid en stund med.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Får väl se framåt kvällen. Ni kan ju höra av er!

btw, Grattis Patrick som blir 19 idag ;D

vad blire ikväll?

heii heii

Jag ligger fortfarande i sängen, fast jag gick upp vid 3 och gjorde pasta och sås. Men nu ligger jag här igen och funderar kanske på att gå upp. Inte så jävla rockigt att sova bort sista dagarna på lovet. Men vad ska man göra då? Under dagarna finns det ju ingenting att göra. Men på nätterna därimot finns det nog alltid något. och ikväll ska jag inte hem tidigt. Så man får väl hoppas på fest ikväll =)

gjort om bloggen

heii heii

Jag sa ju att jag skulle sova ikapp inatt men så blev det inte. Jag fixade bloggen istället. Så jag gick inte och la mig fören 3. Men vad tycker ni? Blev bloggen bra? Jag är inte helt nöjd än faktiskt. men snart är den nog klar. Ni kan ju säga vad ni tycker och kanske ge nått förslag på hur man skulle kunna göra? ;)

pusspuss

snart sova

heii heii

Nu ligger jag hemma i sängen och ska nog snart sätta på någon harry potter. Tror det blir 4an idag. Kanske att man tar sig lite godis, tror det ligger lite i köket...

Förut så åkte jag och ehmmie till örebro. Vi kolla kläder och så, men jag köpte ingenting. Men jag vet iallafall vad jag ska köpa. Eller nästan iallafall. Har en bild i huvvet vad jag vill ha men det gäller ju att hitta en affär som säljer det också ;)
Vi tog bussen till karlskoga kvart i sju. När vi kom hit så gick vi till stacken. När det stängde så skjussa jeimy hem mig. Ja jag vet att det är lov och jag var hemma runt halv elva, lite lamt. Men jag är så jävla trött eftersom jag knappt fick någon sömn inatt. Men det ska jag sova ikapp inatt, så blire kanske nått kul imorgon. Skulle egentligen ha färgat ehmmies hår imorgon men jag tror inte att det blir så, fast man vet ju aldrig. Hon glömde iallfall att köpa hårfärg idag fast det kanske hon gör imorgon, det får väl bli en överaskning för mig =)

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så vi hörs imorgon

pusspuss

pictures!






gomorron sweeties

heii heii

Just nu ligger jag i sängen och vaknade precis. Som ni vet så... eller vet ni det föresten? Jag har iallafall magsår, och när jag får en "attack" så brukar jag kunna lägga mig ner i sängen och ta det lugnt så kan det gå över. Igår kväll så hade jag ont, sen kom jag hem och skulle lägga mig i sängen, men det blev bara värre och värre. Så vid 5 inatt ungefär kunde jag somna, men jag vaknade massa gånger tills nu bara för jag hade så ont. Nu är det nästan helt borta men jag ska snart gå upp och ta medicin.

Bilder från igår kommer så fort som jag har hittat sladden i röran på mitt rum. men jag får väl leta.

Iallafall så om någon/några timmar så drar jag och ehmmie in till örebro. Blir väl att kolla kläder och sånt kul! Tyvärr har jag redan shoppat upp mina pengar den här månaden och det har gått en vecka. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. men jag kommer alltid på nått sett att skaffa pengar.


pusspuss

precis kommit hem

heii heii

Förut så åkte jag till ehmmie . Vi gick till nobel och kolla på när kenedi spelade fotboll. Efter det gick jag och ehmmie hem till henne och åt mat. Hon och hennes pappa åt påskmat men jag åt qournfilé och potatis och sås, mums! Sen fortsatte vi måltiden med lite godis. Vi åt vid 6 och jag är fortfarande mätt.

Iallfall efter att vi hade ätit och gjort oss i ordning lite så åkte vi hem till kenedi. Där kollade vi på eva & adam 4 födelsedagar och ett fiasko. Haha, alltid lika bra. Sen när filmen var slut så åkte vi hem typ. Sen nu gör jag ingenting och ska nog inte göra något heller. Kanske att man poppar popcorn och lägger sig och kollar lite på harry potter. Eller slår på tv;n och ser om det är nåt bra på den som omväxling.

Imorgon kommer det nog lite bilder som ehmmie och jag tog på oss förut. Haha, iallafall om nått av korten blev bra, för det vet man ju aldrig. Fast vi är ju så snygga så det är klart dom blev


ska snart till ehmmie

heii heii

Nu gör jag mig iordning och ska snart åka till ehmmie. När jag kommer dit vet jag inte vad det blir, men vid 3 ska vi gå bort till nobel och kolla på fotboll, kenedi spelar. Hihi, och det kommer nog börja snöa igen som det har gjort hela morgonen, men vi får väl sitta där med paraply ;)

Efter det ska jag och ehmmie gå hem till henne och laga mat, får väl se vad vi hittar på för gott ! Och efter det ska vi nog träffa kenedi igen.

Hörs senare coowlingar (H)

pusspuss

rösta då ! =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


ikväll?

heii heii

Söndag idag.... söndagar är för det mesta tråkiga, men nu är det ju lov och varmt ute så ikväll blir det nog nått skojj, det känner jag på mig.

Jag har iallafall precis kommit hem från farmor. Typ fika lite och så där, hon bakar ju så gott! Sen nu ska jag göra mig iordning sen ska jag ut! Vet inte vart jag ska eller när. Menmen, det tar man reda på

pusspuss

trevlig kväll

heii heii

dagen/kvällen har varit väldigt trevlig. Först gick jag ner till sandviken vid 6 och träffade zacka, madhê, louise, sebbe, danne och hampus. Sen lite senare kom kenedi och ehmmie. Då gick alla hem till danne, fast alla skulle typ dra då så det blev bara jag, ehmmie, kenedi och danne kvar. Vi kolla på den galne proffesorn eller vad den heter, och bara tog det lugnt. Det var skönt att bara ta det lugnt och titta på tv en kväll.

Vi hörs imorgon iallafall

pusspuss

jag har designat en bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


party igår!

heii heii

Igår gick jag och ehmmie till stan, och där mötte vi amanda och zacka. Sen gick vi fyra och mötte Marko och Dima. Sen partajja vi lite. Bilder kommer sen.

Sen skulle vi gå hem också, så ehmmie och jag började gå vid halv 1 typ. Och nästan vid ehmmies hus ringde kristoffer mig, för jag ville inte gå ensam hem. För när man är vid ehmmie så är det några kilometer kvar hem till mig.
Jag kom hem typ vid halv 2-2 någongång. Så pratade jag med kristoffer till 3 tror jag klockan var när vi la på.

Haha, jag ramlade på vägen hem också, och fyfan vad ont i benet jag fick, men jag har inte så jätteont nu iallafall.

Senare ska jag träffa ehmmie, vet inte vad vi hittar på men något kul blir det nog.

GLAD PÅSK föresten. Ska nog fråga ehmmie om hon vill gå påskkärring med mig (a ♥

håller på med ny låt

heii heii

Ja, just nu sitter jag och skriver en låt. Och inte rap den här gången. Förvånade? Jag förvånar iallafall mig själv. Den låten ska iallafall bli inspelad när jag är lite friskare, och jag ska spela in den med pernilla, det har jag bestämt! men jag vet redan att hon vill vara med! Håll utkik (utchik? utskik? utshik? hur fan stavas det?) iallafall, kolla efter låten, men det kommer nog inte upp fören till veckan!

bilder!


jag och ehmmie!


ehmmie och zacka! sen är jag överstruken, cp bild!


jag, ehmmie & zacka!


yamit, jag, ehmmie & zacka!


kenedi!


gomorron

heii heii

Igår blev det att dra till Wickan då. Det var skit kul! Vi var där vid 10 sen kom jag hem vid halv 3. Och jag kan väl säga att dansa i klackskor i 4 timmar betyder blåsor på fötterna. Så det blir inge dans för mig idag iallafall. Jag vet inte riktigt hur många som var där. Men 200 kanske? Kanske mer tillochmed, för det var 90 som hade förbeställt. Tyvärr tog jag inge bilder igår fast jag tog med mig kameran, men jag lämnade ju in väskan och jackan i garderoben och jag orkar ju inte dansa och hålla i en kamera samtidigt. Hahah

Bilder kommer senare, för dom som tog kort måste ju självklart skicka! Så kommer dom upp här senare idag.

utgång!


lov!

heii heii

Jag fick lov 20 i 11 imorse. Då åkte jag hem och sov tills nu. Så nu ska jag fixa lite på rummet. Sen duscha och så. Sen kommer ehmmie hit någon gång senare och då ska vi göra oss iordning sen ska vi till Wickan. Skitkul! hoppas vi på iallafall, men ehmmie och jag kan inte ha tråkigt tillsammans.

Måste bara säga att jag, Malin och Texas har bästa idén. Haha vi kommer äga ut alla!

RSS 2.0