harry potter

heii heii

Nu ligger jag i sängen och kom precis hem från stacken. När jag kom hem från stan förut så la jag mig och sov till 7, men ändå är jag trött nu. Men jag ska kolla lite på harry potter nu sen sova.
hörs imorgon

pusspuss

skola

heii heii

Just nu sitter jag på en svenska lektion med My. Vi ska skriva en saga om medeltiden. Haha, jag är en riddare som heter Ludwig förstår ni. Egentligen har jag skola till sex ikväll men jag skiter i den sista lektionen så jag slutar ett istället. Och efter skolan då så ska jag upp på stan så ska jag och mamma gå ut och äta och sen gå på stan lite. Jag tänkte köpa någon ny snygg tröja till helgen. Och efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men vi får väl se vad det blir, kanske åker till stacken lite grann.

Gjorde ju inget inlägg igår men jag måste säga att jag var på Hudfixarn och brände bort en röd prick på min näsa. Och fyfan vad ont det gjorde. Jag trodde nästan jag skulle dö. Pernilla satt ute i väntrummet sen kom jag ut dör och tjöt. Haha, menmen det var värt smärtan för nu slipper jag den!

bilder från kvällen

heii heii

Nu kommer lite bilder från kyrkan. Det var mysigt där men tiden gick jättefort. Kändes som om man bara var där en halvtimme, timme eller nått.




snart kyrkan

heii heii

Nu har jag precis kommit hem från skolan typ. Trött som fan, jag och pernilla låg ju och typ kolla harry potter & skratta halva natten. När man är trött blir man ju flum och det var jag verkligen. Och sen gick vi upp vid 6 imorse. Så jag är trött. Men jag får samla lite krafter så blir det att åka ner till kyrkan lite senare. Där får jag träffa ehmmie, kul! hihi.

Men vi hörs senare. Jag ska se till att ta bilder ikväll med!

med plutten

heii heii

Just nu sitter jag och pernilla hemma hos mig. Vi har bakat idag igen, fast idag blev det typ choklad muffins med plopp i. Inte så jättegott men det gick ner. Och nu ska vi kolla på lite film och sen ska vi sova. För hon ska sova hos mig inatt. Myys!



gulliga va? typ 2-3 år gammal bild ;P

sommartid!

heii heii

Blev sommartid inatt, gött som fan ! nu är det verkligen snart sommar.

Igår var jag ute med ehmmie och Simone. Haha, vi lifta in till stan, skulle på en fest hos ehmmies kompis, men vi råka gå till fel fest så vi kom hem till någon annan. Men sen gick vi till rätt iallafall. Men vi var inte alls där länge, utan vi var ute i stan och jag tappade min självlysande tungpiercing, och ungefär så här snygg var jag när jag letade på backen ; 

 

Hahah! Soooo sexy!
Nu ska jag iallafall fortsätta rensa min garderob lite fort sen ska jag åka till min Pernilla. My princess! kärlek till henne vill jag lova!

pusspuss


festival igår

heii heii

Igår kväll åkte jag till stacken efter skolan då. Och där var det festival. Tog endast kort på ett band, och det var Broken Hands. Så dom bilderna kommer strax, + en video. Sen kommer jag också att lägga upp bilderna sen i förrgår på mig och ehmmie. Och sen kanske lite mer random bilder som jag har tagit igår/förrgår.


yeeah they rock!





kolla här








snart tillbaka till skolan

heii heii

nu sitter jag hemma och äter mat. Potatis gratäng och snitzel, mums! Idag kom mina piercningar som jag hade beställt. 2 tungpiercingar. En lila som lyser i mörker och en som blinkar. Kommer bild på dom sen. Och då kommer det även bilder sen stacken igår. Och så kommer det upp bilder som jag kommer ta ikväll!

Snart ska jag tillbaka till skolan för en kompis ska ha asiatisk konsert, och då ska jag och några fler vara med och sjunga en japansk låt som heter Hotaru koi.  Sen efter det åker jag till stacken.

Men vi hörs nog senare.

pusspuss

vårdcentralen nyss

heii heii

nu har jag precis varit på min tusende undersökning. Fick fram idag att jag har Ehlers-Danlos syndrom. Och att det var förmodligen därför jag har fel på mitt blod med. Så fick jag ny medicin utskriven. Och jag vet att jag alltid har struntat i att ta min medicin, men dom här tabletterna kommer jag att ta, för jag vill verkligen inte operera mig igen. Sen på måndag/tisdag så kommer min sjukgymnast att ringa till mig så kommer jag få börja där igen. Får hoppas att det blir bättre än förra gången. Så ska jag snart tillbaka till ortopeden också, och det har jag skräck för ;o

Menmen, nu ska jag snart tillbaka till skolan, så vi hörs senare! =)

nymålade naglar

heii heii

nu har jag haft skola och efter det gick jag till stacken. Sen nu när jag kom hem så har jag målat naglarna. Svart med glitter. yeeeah sexy right?



Nu ska jag bara vänta på att bli lite trött, sen ska jag sova!

pusspuss

och godnatt

skolan tröttar ut mig

heii heii

nu kom jag precis hem från skolan. Fast den är inte slut är tyvärr. Har lektion vid halv fem igen, och det känns inget kul.
Haha, malin och jag tog bussen hem tillsammans förut. Och när vi skulle gå ut så var det rätt trångt mellan bussen och en snöhög. Sen skulle dörren stängas, och då går det ju först ut lite innan den åker igen. Sen sen den började åka ut så trycktes malin och jag typ ner i snöhögen, fast vi kunde ju faktiskt välja. Klämma oss i dörren eller ligga i en snöhög. Men vi valde snöhögen
Haha take a look at my paint skills ;D Men det såg faktiskt ut ungefär så


hemma igen

heii heii

nu kom jag precis hem från Sandviken. Det var trevligt där idag. Jag och evelina hade ett litet möte där som kommer att fortsätta imorgon.
Och egentligen skulle miss.L sova här inatt, men hon fick ont i huvvet så det blev inte så, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men det blir väl att sätta på en harrypotter film och sova lite grann.
Har ju skola mellan 8 och 6 imorgon, så man måste ju vila ut sig lite ;)

pusspuss

senare blir det stacken

heii heii

kom precis hem från skolan. Så nu ska jag ta det lite lugnt en stund, sen ska jag träffa ehmmie och miss.L och gå ner till stacken. Och där skulle yassie prata med mig om någon viktig sak. Hmm, undra vad? Får hoppas att det inte är nått dåligt iallafall.

Menmen, ska se till att ta bilder idag, så det kommer nog upp några senare.

pusspuss

sov dags!

heii heii

nu har jag varit på kyrkan, sen kom jag hem. Då duschade jag sen nu har jag bara legat i sängen. Känner mig rätt hungrig nu asså, jag har levt på en halv kaka idag typ.

På kyrkan var det trevligt iallafall, där träffade jag ehmmie, yassie och miss.L , och förståss många fler.
Och nu känner jag mig jättesjuk. Inget bra asså. Menmen, jag får sjunka ner i sängen och nörda min nya mobil ett tag, och sen sova, så får vi se hur jag mår imorn...

Min nya mobil som jag köpte idag var föresten Sony Ericsson Vivaz. Jag köpte en Aino med, men det känns som om det är så många som har en sån nu, så jag ska testa Vivaz ett tag =)

pusspuss

ikväll blir det kyrkan

heii heii

Nu kom jag precis hem från skolan. Känns gött att vara hemma igen. Måndagar är ju lätt värsta dagen i skolan.
Men men, nu ska jag nog göra mig iordning och så, sen ska jag gå ner till kyrkan. Där ska jag mysa lite med ehmmie! hihi, så kul!

hörs sen

pusspuss

du är ju underbar

När jag pratar med dig blir jag helt varm. När jag ser dig le pirrar det i magen. När jag träffar dig så blir jag överlycklig. När du ringer till mig och berättar nått så blir jag alltid lika glad att det är just mig du ringer till. För du skulle kunna ringt vem som helst, men du valde mig. När vi pratar med varande så skulle jag lätt kunna flyga. Jag har känt dig väldigt länge, men jag blir fortfarande nervös i din närvaro. Jag gör verkligen allt för dig, jag gör verkligen vad som helst för att du ska tycka om mig. Och jag hoppas att det märks.


snart promenad

heii heii

idag har jag inte gjort någonting. Bara legat i sängen hela tiden. Men snart blir det att gå upp och klä på sig sen gå och möta ehmmie så ska hon och jag gå ut och gå.
Sen efter det vet jag inte vad det blir, men förmodligen bara att gå hem, duscha och sen sova.

Hörs senare

pusspuss

puss på ehmmie!

heii heii

nu kommer det bilder. Och jag måste bara säga att ehmmie är bäst i världen. Har nog aldrig haft så här kul med någon innan. Vi är helt vilda! gaaaaahh!





puss på oss!

nyvaken

heii heii

igår kom ehmmie hem till mig, vi tog lite kort. Men dom kommer upp senare när jag har lagt in dom på datorn. Iallafall, pappa skjussade oss och Amanda och Eve till skranta. Så var vi på skrantagårn en stund men det var så tråkigt så jag och ehmmie gick till stan och träffade folk. Sen när vi varit där ett tag gick vi tillbaka till skranta. Så vi gick jävligt mycket igår måste jag säga =)
Sen när jag kom hem hade jag tråkigt så då ringde jag Kristoffer så pratade vi i typ en timme, och då kände jag min skit trött, men när vi la på och jag skulle sova så var jag ju typ skitpigg. Så då blev det harrypotter. Fast jag somnade under tiden ;D

hörs sen

pusspuss

vad ska man ta sig till

Seriöst, jag har gjort allt nu. Jag har verkligen gjort allt för att få ha dig vid min sida. Men det verkar som att det spelar ingen roll vad jag gör så kommer jag aldrig att betyda så mycket för dig som jag vill betyda. Ena dagen är jag den som du verkligen vill va med, någon som du aldrig skulle vilja lämna. Någon som du ställer upp för. Men sen nästa dag så är jag någon som bara är i vägen? Vad vill du att jag ska göra för att få dig att förstå att du är den bästa som jag någonsin har träffat? Jag har ju verkligen försökt att få dig att förstå det. Vad jag än gör så är det för dig. Visst jag har försökt glömma, men det har gått så länge att jag har struntat i att ens försöka längre, för jag kommer inte att kunna göra det. Du är ju den bästa i mitt liv, du har ju alltid ställt upp. Men det känns inte så längre. Det känns som om vi bara glider isär mer och mer, även fast jag gör allt för att få stanna kvar hos dig.
Men snälla berätta, vad ska jag göra?


Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvvet

Och jag somna den natten i tron på att allt vad en del
i en kärlekshistoria
Men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria



intressant

heii heii

någon som vet nått intressant man kan blogga om?

I sandviken träffade jag många folk. Haha, en kul kväll faktiskt. Och nu är ju klockan över 12 så måste säga Grattis till min bästa vän, Pernilla, som fyller 17 år idag. Hon är underbar.
Nu ska jag kolla harrypotter och sova.

pusspuss

Vad tycks?

Vad tycker ni om min nya header? kommentera

Nu ska jag åka ner till Sandviken. Där ska jag träffa lite folk. Underbart att träffa ehmmie igen, det var jättelänge sen nu! Så det kommer bli mys. Vet inte riktigt vad vi ska göra där. Ehmmie jobbar ju ikväll så att. Menmen, hörs senare.

pusspuss


helg

heii heii

idag var jag i skolan, har ju bara två lektioner så det är ju inte så jobbigt. Efter det kom mamma och hämtade mig så åkte vi och handlade.

Föresten så här gullig var jag idag i skolan, heh.
haha, ruffstuffs. Finns faktiskt en anledning till varför folk kallar mig trollet...

Vad händer ikväll?

ghost whisperer

heii heii

Nu sitter jag och kollar på ghost whisperer. Det är så jävla bra verkligen!

Idag har jag varit med Pernilla. Vi har spelat in lite låtar, sen har vi bakat non-stop kakor =D Dom blev jättegoda. Sen efter det så spelade vi Wii ett tag. Sen nu åkte hon precis så jag ska bara kolla ghost whisperer sen sova.
Hörs imorn

pusspuss

skola

heii heii

nu sitter jag i skolan och ska egentligen skriva en biografi om en författare från medeltiden. Men det skiter jag fullständigt i, eller nej det gör jag inte. Jag måste få godkännt i svenska. Fast nu ska jag ju börja stödsvenska så det kommer nog gå. För jag ska inte gå om ettan. Måste jag det så hoppar jag av.

Iallafall ska jag hem till Pernilla så jag kommer inte att göra ett inlägg fören ikväll. Så vi hörs då


pusspuss

dålig uppdatering

heii heii

Har varit väldigt upptagen dom senaste dagarna så har inte kunnat uppdaterat. Igår var jag på bussen på väg hem, men då träffade jag Pernilla på bussen så jag följde med henne hem. Vi var hemma hos henne till typ halv 6, då kom Miss.L och vi åkte med henne till sandviken. Så var vi i sandviken en stund sen åkte vi hem till mig en stund. Efter det så åkte vi hem till Pernilla igen. Där gjorde vi inte så mycket, sen gick vi och la oss.

Sen imorse tog jag bussen till skolan. Jag hade hål mellan 11 och halv 5, så jag Linnea och My gick till donkan och satt där till två. Sen gick jag och My på stan tills våran lektion började vid halv 5. Då gick vi dit och sen kom pappa och hämtade mig vid typ sex när jag slutade, så nu är jag i Sandviken. Träffade Ehmmie, kulkul! Har inte gjort det på jättelänge känns det som.
Sen nu vet jag inte vad det blir, men jag tror väl att jag ska vara här ett tag sen åka hem och bara sova tror jag. Är väldigt trött idag. Konstigt, för så här trött har jag inte varit på länge. Menmen , kanske gör ett inlägg senare.


pusspuss

trött

heii heii

Är så jävla trött för tillfället. Inatt så pratade jag i telefon med Kristoffer tills typ tre- halv fyra. Vet egentligen inte varför, men kul var det och vi hade kanske mycket att prata om. Sen somnade jag kanske inte förens halv fem, och gick upp halv 7, så jag fick inte allt mycket sömn inatt. Sen efter skolan så kom Kristoffer hem till mig, och då somnade vi så han missade sista bussen hem, haha. Otur eller vad? Så då typ hade vi "kuddkrig". Nej inte riktigt men nästan, kul var det iallafall. Så nu har jag precis följt honom till en annan buss, så nu ska jag väl sova. Kommer nog att somna direkt jag lägger mig i sängen skulle jag tro. Helt slut är jag, men det har jag iallafall varit en rolig dag. =)

home again

heii heii

nu sitter jag hemma, har precis typ kommit hem. Förut vid typ två åkte jag in till stan och träffade Patrik lite snabbt. Sen gick jag därifrån till ehmmie. Rätt jobbigt men ändå gött att komma ut och röra lite på sig, eller var tycker ni? När jag kom hem till henne satt vi bara och pratade i några timmar. Sen gick vi ut och gick. Haha, och vi träffade på lite svanar på vägen. Haha, ehmmies skrik "aaah där kommer det ett sjöodjur!" rätt kul faktiskt. Och det var typ som den fula ankungen, fast den fula svanungen. För det kom en typ grå/svart svan eller nått.
Tyvärr hade vi ingen kamera med så det kommer lite tråkiga mobilbilder ;D


party bilder!

Här kommer bilderna sen igår. Fast man kan ju egentligen säga att vi tog kort innan det roliga började. Iallafall innan det roligaste börja. Men som sagt, kvällen var underbar!

so sexy!















mina bröst var dom väldigt intresserade av














grimars + suddig bild , jaja =)




det var nog typ alla bilder


pusspuss

fest igår

heii heii

igår blev det fest igen, i sandviken som vanligt typ? Hehe, ehmmie och jag är verkligen bäst på att liva upp fester, och skämtar inte, vi är det! Tog inte så jättemånga bilder tyvärr men några kommer upp senare. Kan inte lägga in nu eftersom konstigt nog försvann min kamera sladd igår när jag städa.
Men festen igår var så jävla kul. Haha eller som Daniel sa "Julafton". Det var en underbar kväll, men nej. Jag tänker inte göra om det... hehe.
hörs senare med bilder.

pusspuss

videoinlägg


lördag kväll

heii heii

Jag sitter här och funderar på vad det kommer bli framåt kvällen. Än har jag ingenting planerat. Jag vet bara att ehmmie kommer att höra av sig senare.
Under dagen har jag bara suttit inne och spelat gitarr typ, någon som har något bra låtförslag?
Nu ska jag iallafall städa rummet, sen duscha och göra mig iordning för utgång.
Det är ju så varmt idag med, så jävla gött att snön smälter, snart är det sommar! Det känns underbart, jag lyser verkligen upp när jag ser vädret ute.
Tänk er sommarlov? Vara ute hela nätterna, sola hela dagarna och bli bruna. Göra allt det som man egentligen inte borde göra. Det kan nog inte finnas än bättre känsla. På sommarn när allt är bra och man ligger nere vid stranden med dom bästa vännerna i världen. Jag längtar verkligen efter det, för det är då jag mår som bäst. Så sommarn kom nu, jag vill inte vänta mer!

bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Är med på bloggtoppen.se nu =)

mer bilder!

så nu kommer det lite fler bilder från festen =)




på en fest ska man dansa!

heii heii

Igår blev det lokalfest i sandviken. Jag och ehmmie gick först dit och hälsade på lite folk , men vi gick hem till Gustaf efter. Men sen gick vi tre och möte Daniel så gick vi fyra på festen. Det var kul där faktiskt, men jag tyckte att det var alldeles för lite folk som dansade. Jag menar, på en fest ska man dansa! Eller hur? Vad är meningen med att vara på fest om man inte gör det? Okej det kan vara kul att sitta ner och ta det lugnt ibland, snacka med kompisar och så. Men inte en hel kväll. Man ska dansa! Det är iallafall vad jag tycker =)
Här kommer lite bilder !





det här var då lite bilder sen innan vi gick bort till festen. Men bilder från själva festen tror jag kommer senare. Tyvärr tog inte jag några kort därinne. Men det var ju andra som gjorde, så jag kommer förmodligen lägga upp bilder sen.

pusspuss

fredag äntligen!

heii heii

nu är det äntligen fredag eller vad tycker ni? UNDERBART!
Jag ska spela lite gitarr nu hade jag tänkt, någon som vet någon rolig låt att spela?
Sen efter jag har spelat lite granna ska jag göra mig iordning så kommer ehmmie hit. Vad det blir ikväll vet jag inte , men vi hittar väl på nått kul.


snyggt plektrum va? =)

föresten, någon som vet något kul man kan skriva om ? =)

sandviken

heii heii

nu sitter jag i sandviken med ehmmie. Vi gör inte så mycket för tillfället och får se vad det blir senare. Kanske blir att spela chicago, alltid lika kul.
Sen vad händer i helgen? Någon som vet något kul som är på G?

pusspuss

mina nya grejer

heii heii

här kommer grejerna jag har köpt under veckan då.



ni kan ju säga vad ni tycker? jag tycker iallafall att det är skitsnyggt.

och ikväll vet jag inte vad det blir, gick ju inte till skolan idag så tror inte att jag ska ut, fast man vet ju aldrig om man går ner till stacken. Men för tillfället har jag sån jävla huvveverk, fast det har jag för det mesta nu för tiden. Undra om man borde gå och kolla sig för hjärnhinneinflammation. För jag orkar verkligen inte med denna huvveverk hela tiden...
Men vi hörs senare.

pusspuss

onsdag!

heii heii

igår när jag och ehmmie kom hem från örebro så tog jag ur mina flätor och gick och la mig. Haha, jag har afro och här får ni bevis med, för jag var tvungen att ta kort ;D



Iallafall, jag handlade en jacka och ett par vårskor. Jag är så glad nu att snön smälter så jag vill bara handla massvis med vårgrejer. Men vem blir inte glad när sommaren är på väg?
Tyvärr så tog vi inte så många kort igår, men dom vi tog kommer nu !







snart kommer bilder på det jag har köpt under veckan =)

örebro

heii heii

Nu har jag precis vaknat. Typ iallafall. Så nu ska jag väl göra mig iordning, måla naglarna + hitta några bra kläder att ha på mig. Fan att det inte var så jättebra väder idag, för jag vill ju verkligen använda min skinjacka, men det blir nog så iallafall. Hehe, marieberg är ju inomhus ? Så det blir nog bra om jag tar den, bara det inte har blivit minusgrader idag igen, då blir det inte så.
Så nu blire örebro!

pusspuss

bilder!

heii heii

här kommer bilderna från stacken förut. hihi, ehmmie och jag tog massa egobilder, som vanligt? ja, vi gör nog det ganska ofta, men det är ju kul ;D




stacken

heii heii

nu sitter jag på stacken med ehmmie. Jag har typ spelat chicago hela kvällen, haha så kul är det. När jag kommer hem sen så lägger jag in bilder på mig och ehmmie som vi har tagit ikväll. Hihi, vi är ju så snygga!
Men vi hörs väl senare!

pusspuss

shopping

heiiheii

idag var det skola till ett. efter den gick jag , my och linnea upp till stan och jag köpte ny bh och ny ögonskugga. sen satt vi och bara pratade en stund, det var mys. träffade mycket folk på stan. Sen såg jag en tröja jag bara måste ha! Men jag och ehmmie åker ju till örebro imorgon, så då vet jag att jag ska ha den, sen ska jag köpa nya skor och en ny jacka!
Nu ska jag göra mig iordning sen gå till sandviken.

pusspuss

sova!

heii heii

jag var på kyrkan och träffade ehmmie, tyvärr tog vi inga kort idag. jag glömde kameran hemma. det var kul på kyrkan, vi typ satt och prata mest och jag träffade pernilla, henne har jag inte träffat på jättelänge så det var skojj!
nu har jag gjort fler flätor så nu har jag typ 60 st, hihi.
nu ska jag iallafall ta en huvveverkstablett och gå och lägga mig.
godnatt

pusspuss

kôrka!

heiiheii

nu haar jag varit i skolan, sen efter den så gick jag upp till kicks och köpte tre nya nagelack, två olika rosa färger och ett svartglittrit och nya gummisnoddar till mitt hår ;P hihi, så nu har jag genomskinliga istället.
nu blir det att göra om några flätor, göra mig iordning sen kôrka med värme.

pusspuss

leave me alone!

heiiheii

dom flesta söndagar är faktiskt tråkiga, allt man kan tänka på är ju att det är skola dagen efter. inte särsklit kul. fast idag har jag ju träffat ehmmie och det är ju faktiskt skojj! när jag kom hem efter att vi hade solat så städade jag mitt rum, så nu ser det snyggt ut därinne igen, eller ja... snyggt och snyggt. det är inte stökigt iallafall.
nu blire duschen och sen på men myskläder så ska man lägga sig framför tv;n och kolla harrypotter och äta vindruvor, muuuums! så jävla gott verkligen.

jag stör mig på dig, så jävla mycket! Du säger att du hatar att mig, att jag är en sån jävla dålig människa. Jaha låt mig vara det då? Men du vågar ju inte ens kolla på mig längre, när du ville säga mig nått skickade du andra personer som fick säga det åt dig? Herregud väx upp någon gång för jag orkar inte med ditt snack något mer. Ibland hatar du mig och vill aldrig mer se mig och ibland älskar du mig och saknar mig så det gör ont? Jovisst, men bestäm dig någongång. Inte för att jag faktiskt bryr mig för det gör jag inte för du betyder ingenting för mig längre. Det är bara så irriterande att du inte kan lägga ner snacket! Vad är det du tror ska hända? Att jag plötsligt blir din vän igen? Men tro mig, det kommer jag inte att bli. SÅ LÄGG NER

sandviken & sola!

heiiheii

idag har jag inte gjort så mycket, fixat på rummet lite bara. Snart ska jag träffa ehmmie, vi ska ner till sandviken och sola. hihi vi ska bli bruna! synd bara att jag inte kan bli brun, men tillslut måste jag väl bli det? haha, får väl hoppas det.
efter att vi har solat vet jag inte vad det blir. jag måste nog städa rummet och så, sen är det ju söndag idag med så det blir väl mest att ta det lugnt så man orkar med skolan imorgon. så det blir nog kanske nörda harrypotter? ;)

pusspuss

party!

heiiheii

igår åkte jag och ehmmie ner på fest vid tower hemma hos Gustaf. Där var det lite folk och så, men när vi kom dit var det typ dött, men ehmmie och jag livade verkligen upp stället. vi gick upp och började dansa och vi fick ju med oss alla ;P haha, vi hade underbart kul!
ni måste lyssna på aventura - obsesíon






dubble up!

heiiheii

nu har jag gjort om mina flätor i håret. jag gjorde dubbelt så många, så ist för 24 har jag 48 st ;P
just nu sitter jag här med ehmmie, vet inte vad det kommer bli ikväll, men det kommer nog bli kul!


gårdagen

heiiheii

gårdagen blev inte som vi hade tänkt oss. ehmmie var ju sjuk då och jag fick en spränghuvveverk. så någon fest blev det inte även fast jag var väldigt sugen på det. fick några samtal under natten men jag orkade inte svara, för huvveverken var inte borta då. men som tur var var den borta nu när jag vakna...

blire ikv då?

pusspuss

stacken

heiiheii

nu sitter jag med ehmmie på stacken. amanda ringde och frågade om jag skulle med till skranta på fest men jag orkade inte, kan ju inte lämna ehmmie som jobbar till halv tio ;P haha, när hon slutar iallafall så ska nog vi upp till bråten på fest. party all night long eller nått. fast det blir det inte. man ska ju gå därifrån och hem så det får inte bli alldeles för sent , om inte nån trevlig person skulle kunna erbjuda sig skjuss, men så blir det aldrig, det är lika bra att räkna med att man får gå...

pusspuss

wooho

heiiheii

snart blir det förmodligen att dra ner till sandviken och träffa amanda och miss.L .  fast det kanske blir fest i bråten och då drar vi dit. då blire festa hela natten? ofc.
fast jag vill ju träffa ehmmie med, och hon är ju på stacken, så dit åker jag först! hihi hon är myys! <3 men vi hörs väla senare dårå , typ inatt när jag kommer hem, eller imorgon eller nått.

 pusspuss

bubbelbad

heiiheii

nu har jag precis badat bubbelbad med ansiktsmask. så jävla gött! nu ska jag väl typ fixxa mig och hitta några snygga kläder inför kvällen.sen ska jag måla naglarna med, vilken färg? hmm... tror det blir lila, men jag vet inte... men jag har fortfarande inte bestämt mig för om det blir fest eller inte, jag kan inte bestämma.... men tror inte att det blir fest, kanske bara åker dit en stund.


pusspuss

fredag = fest?

heiiheii

nu har jag gjort mig iordning och ska snart gå iväg till bussen.
börjar tio i nio slutar tjugo i 11, onödigt jag vet, men måste ju gå dit iallafall. när jag kommer hem sen ska jag väl göra mig iordning och kanske på fest. vill festa, men jag vet inte...
får se sen

pusspuss

idag fyller min bästavän 16 så grattis till honom!

vem är du? inte den jag kände!

du vet precis vad jag tycker om dig va? för jag har sagt det, kanske inte rakt ut. men på ett ungefär iallafall. du har alltid ställt upp för mig. du var den jag kunde ringa till när som helst när allt var skit. hur mycket klockan än var eller vad du än gjorde så hade du alltid tid för mig. och vad det än handla om så kunde du alltid lyssna, förstå och stötta mig. men vad hände? jag vet att vi tappade kontakten, men vi återuppfick den igen ju? och du fanns för mig en liten stund när vi började om, men just nu känns det bara som om du vill veta varför jag är ledsen för att sen kunna skratta åt det och trycka ner mig? jag litade ju på dig! du har alltid betydit jävligt mycket för mig, och jag trodde att du alltid skulle vara just den personen för mig, att du alltid skulle vara den som jag såg upp till. men du har verkligen skjunkit i mina ögon, och jag litar mindre och mindre på dig för varje dag! vad kan jag göra? vad kan jag göra för att du ska sluta göra så här mot mig? för du gör mig så jävla ledsen hela tiden! för du vet ju att jag alltid skulle göra allt för dig och att jag alltid ska stå vid din sida? men det kommer jag inte göra så länge till om du fortsätter som du gör, för du förstör hela mig, vad har jag gjort för att förtjäna det här? jag som trodde att jag betöd lika mycket för dig som du gör för mig. men tydligen så gjorde jag inte det, jag var bara någon som du ville lura, någon som du visste litade på dig som du kunde göra besviken och ledsen så mycket som möjligt. du som alltid varit bäst? du är inte längre den jag kände, så snälla berätta. vem är du nu ?


jobbig dag

heiiheii

idag har jag en jättejobbig dag! har så mycket hål på  torsdagar så det är sjukt. och nu har jag missat bussen också så jag måste få skjuss till skolan . haha fast det är gött!
sen efter skolan ska jag och ehmmie åka till sandviken och sola, och bli bruuuna! hih

pusspuss

ny frilla ;D

heii heii
nu ska jag snart sova! har haft skola till 6 så är ju helt slut, sen efter det åkte jag till stacken och träffa ehmmie och allt annat folk.
men ajja, vad tycks om min nya frilla då? ;)

aaaaah

heii heii
har precis kommit hem från skolan, har hål till halv 5. bussen var så jävla sen så jag fick damp! hahaha, när jag och en kompis stod på torget och väntade på bussen så komer det någon konstig person, vääldigt konstig person. haha, så står och ba "aaah" och typ stönar och massa saker, jag hållde på att dö! garvade typ ihjäl mig, plus att jag var flum idag så det var verkligen asgarv!
ajja, nu ska jag fläta mitt hår ;P såhär bakåt till nacken och sen fortsätta längst ut, jag kommer väl se cp ut? haha men men jag skiter i vad andra tycker. skönt att bli av med håret lite ;)

pusspuss

lååång dag

heiiheii

idag kommer att bli en lång dag. vaknade runt fem imorse och kunde inte somna om för jag hade så ont i axeln, inte kul! så då blev det att gå upp och nu har jag gjort mig iordning och så och jag ska väl strax åka till skolan. börjar åtta slutar sex ikväll. känns inte så taggat, menmen, vad kan man göra åt saken?
hörs senare

pusspuss

ny piercing

heiiheii

förut kom ehmmie hit, vi fixade oss lite och så, sen gick vi ner till stacken. där träffade vi mycket folk, rätt mycket iallafall. Jag flätade amandas hår och lyssnade på när ankan läste en bok om rattfylleri, nån som hade råkat döda en unge när hon körde full. uusch inte kul asså. skulle inte jag vilja vara med om, men det är lugnt, jag skulle aldrig kunna köra bil full.
sen så förut var jag på stan och då köpte jag ny piercing till örat. (tragus) en lila ring. skit snygg! fast det var jävligt svårt att få dit den för att den är så liten och det gjorde lite ont, men vill man va fin får man lida pin, ellerhur? ;P

vad tycks om piercingen?
ofixad jag vet...

snart stacken

heiiheii

nu kom jag precis hem från skolan, så nu ska jag väl ta en naturdiet och sen ska jag göra mig iordning. undrar om ehmmie skulle komma förbi innan stacken? jag tror det i alla fall! det skulle vara trevligt.
har inte hänt så mycket idag så finns inte så mycket att skriva, mer än att jag var dum i huvvet idag i skolan, ni vet vad jag snackar om va? det tror jag nog att dom flesta fattar.
hörs sen

pusspuss

idag blir det skola

heiiheii

jag och miss.L gick upp vid 10 i 6. eller ja, då väckte jag henne, själv har jag inte kunnat sova inatt. miss.L somna typ direkt vi gick och la oss vid 11, men jag låg exakt likadant med huvvet från 11-1, så jag fick nackspärr och skit ont, så när det gick över så kunde jag iallafall inte sova, somnade vid 3 typ och vaknade vid 5, då spelade jag mobilspel tills jag kunde väcka miss.L.
nu står hon och plattar håret och jag gör typ ingenting. vi ska väl gå till bussen snart kanske? jag ska egentligen ta 20 över 8 bussen men måste åka samma som henne så tar 20 över 7 bussen, jobbigt eller vad? haha, och jag kommer inte våga gå ner för backen till skolan, skithalt ju ;o läääääskigt, jag vill inte ramla framför allt folk ju x)
men jag ska iallafall till skolan idag och jag ska inte gå hem, och efter skolan ska jag träffa ehmmie <3

pusspuss

md miss.L

heiiheii

nu har jag varit på kyrkan, jag gick dit med miss.L det var trevligt. det var trevligt där med. alltid kul att träffa allt folk. miss.L ska sova här i natt, kommer att bli kulkul! hihi, nu lagar vi mat sen ska vi väl säkert kolla på film eller något, något förslag på vilken? här kommer bilder ifrån kyrkan i alla fall =)

kyrkan

heiiheii

nu har jag precis gjort historia uppgifter, hihi vad duktig jag är. fast det är så jävla tråkigt, handlar om gustav vasa, som om jag bryr mig om det? det gör jag faktiskt inte, men bara därför vill jag ju inte få ig, för det är ju bara onödigt eftersom allt man behöver göra är att svara på lite frågor. Sen föresten så håller jag på att försöka sluta äta, inte helt då för man måste få i sig mat , iallafall nyttig mat, men istället för "mellis" så ska jag dricka naturdiet istället, det är inte så gott. men det är ju inte äckligt heller så det åker ner. så idag har jag bara druckit vatten & ätit en macka, sen druckit en naturdiet också. Får hoppas på att det funkar och att jag går ner i vikt.
menmen, ehmmie var tvungen att plugga lite granna så vi ska mötas vid kyrkan istället så nu kommer miss.L hit. kul att träffa henne idag för det var ju ett tag sen för hon har ju varit i sälen och åkt skidor, hihi undra om hon ramla ? ;P själv suger jag verkligen på skidor, jag kan verkligen inte. och jag vill faktiskt inte lära mig heller.
men det kommer nog bilder från kyrkan senare så hörs vi då

pusspuss

magsår

heiiheii

idag gick jag bara på första lektionen, detvillsäga historian. Som tur var hade vi inte vår vanliga lärare, fyfan hatar henne! iallafall så fick jag så ont i magen så jag kunde inte vara kvar, jag har ju typ magsår och det går fan inte att beskriva hur ont det gör, när jag får ont så känns det som om jag bara vill lägga mig ner och dö eller nått. menmen , det är ju över nu iallafall och jag tog med mig lite grejer hem som jag ska jobba med så jag slipper att hamna efter redan första dagen, det skulle ju inte vara så kul.
just ja igår, när ehmmie och jag gick hem från sandviken till mig så går vi i oskottad snö, inte efter dä senaste som föll(huh?) utan ALDRIG skottat på hela vintern, och där skulle vi gå + att ehmmie hade cykel. men jag måste väl ha tyckt att det såg mjukt och skönt ut för jag ramla ju pladask och låg där, undra om man ens såg mig i den djupa snön? haha för djupt var det och jag kom knappt upp, hihi tur att ingen såg (A
Sen efter pluggandet iallafall ska jag förmodligen träffa ehmmie, puss på henne! vet inte vad vi ska göra förutom att senare ska vi ner till kyrkan och träffa allt folk, kulkul! och hon slutar skolan om en timme så jag får se till att jobba det jag ska jobba med under den timmen så kanske hon kommer sen? eller jag vet inte, kanske möter henne ute också, eller hos henne ;P fast det blir omväg till kyrkan, hihi. lat? ja, fast inte lika mycket som förut. jag har börjat gå jättemycket faktiskt , och jag går faktiskt ner i vikt, men jag ska ner mer! hörs sen

pusspuss

skola

heiiheii

nu sitter jag på mitt rum och har precis duschat och gjort mig iordning. nu väntar jag på att håret ska torka så man kan fixa det med. fast det blir nog inte så mycket fix med det, kommer nog bara sätta upp det i en tofs, fast jag kan inte bestämma mig riktigt.
tar 10 i 8 bussen till skolan , och då börjar vi med kulturhistoria, skulle inte kunna bli en sämre start på dagen. oooouf vad jobbigt. men vi hörs senare, jag har rätt lång lunch så kanske gör ett inlägg om det har hänt något speciellt ;P

pusspuss

RSS 2.0