mysan

Jobbat då, sen var det meningen att åka hem och städa, sen åka till simon och sen träffa my. Men det blev ändrat. Jag åkte hem och somna så jag ska träffa my alldeles strax istället så ska vi åka till stan =)

min skönhet!


kolla vilken skönhet jag ska till örebro och beställa på onsdag? ;d

bruun!

helt otroligt att jag håller på att bli brun, jag som inte blir det liksom ;o

Pilledutten sov hos mig inatt men åkte vid 11 imorse, så sen dess har jag legat i solen och skaffat mig lite färg ;d

see yaaah

pilleloul!


solat

Idag jobbade jag till ett, sen solade jag hela dagen. Iallafall till fem för då åkte jag hem till morfar för han fyller år idag, kan också säga grattis till evelina som också fyller år idag!

Nu har jag precis varit på coop och köpt cola så nu ska jag kolla harry potter...




Ser ni mitt korta hår?
har klippt mig igen

jaja jag vet

Ja jag vet att jag inte bloggar så mycket nu för tiden men jag har ju fullt upp med jobb och att hinna ta vara på mitt sommarlov. Känns ju som om det inte är länge kvar nu :O

Kom hem rätt tidigt idag jämfört med var jag brukar, ska gå upp 6 imorgon för jag börjar jobba 8. uuusch!

Men men jag överlever, så ska jag försöka blogga lite mer, lovar!


gomorron!

Gomorron allihopa!

Känner mig på så bra humör idag, vet inte varför men allt är sjukt bra! ;d

Snart ska jag "göra mig iordning" , har ju slutat använda smink nu på sommarn och har inte borstat håret på det senaste året, men jag ska väl göra mig redo för att gå ut och träffa min lilla ehmmie!

big big world


fun

dålig uppdatering jag vet! Ska bättra mig, men vadå det är sommarlov och då lockar inte datorn. Iallafall i går så var jag hos min granne på fest, hon fyllde 18 i tisdags. Det var rätt nice. Men  stannade  inte  så  länge  utan  jag och  hampus  gick  hem  till  honom  och  kollade  film  och  så.

vaknade med hampus imorse och kom hem för ca en timme sen. Nu har jag städat lite och ska städa lite till sen ska jag träffa min ehmmie! Har inte träffat henne sen i onsdags kan ni fatta vad jag saknar?


gustaf slutar nian


oskar slutar nian


david slutar nian


yassie slutar nian

min onsdag


jobbat

jobb som vanligt då.

Sen åkte jag hem, sov lite sen åkte jag till sjukgymnastiken. Efter det mötte jag ehmmie och sen kom eve. Vi gick upp till simon en stund, sen kom pappa och hämtade mig

Nu ska jag städa lite sen sova!

jobb

Jobbade 9-1 idag, så åkte jag hem en sväng sen skulle jag träffa ehmmie men jag åkte till pernilla stället så kolla vi på film & så, så kom jag hem nu och sk spela lite gitarr och sen sova!

orkar inte blogga så mycket mer nu

turkey!

för ett år sen idag så åkte jag och en gammal kompis till turkiet. Så jag tänkte lägga ut några bilder så jag kan längta ännu mer tills jag åker i juli!


från vår balkong, jättefint


melon cocktail


blunda på kort är fint!


min bruuur


& vi ska åka banan båt!




idolbild


sommarlov!

Gött det sommarlov känner jag ! Det är en speciell känsla, man liksom fylls med glädje.

Igår var jag och ehmmie vilda som bara den, vet inte om vi faktiskt var lite galnare än vanligt? Kul hade vi iallafall även fast jag inte minns allting som hände. Men det jag minns låter otroligt galet.

Bilder kommer imorgon eller kanske ikväll beroende på när jag kommer hem
ska hem till min faster och äta lite mat och så.

ikväll då?

Jaha, hur känns det här då? En dag kvar på terminen medans alla mina kompisar gick ut idag och har förmodligen redan börjat festa.

Hihi det är nog rätt lugnt asså, blir lite kul ikväll med tror jag, ska dra ner till martina kanske och sitta där med lite girls. Och imorgon är det ju jag och ehmmie som kör!

jag älskar dig!






loulie och ehmmie

 









fyra dagar kvar

Nu är det tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvar i skolan. Hur underbart känns liksom inte det då? Fast jag har ju bara en helg ledig sen börjar jag jobba. Men i helgen kör jag och ehmmie sååååå hårt! Vi ska rocka sönder lix.


sushi

Idag var jag och ehmmie ute och åt sushi på Viet Dragon. Kan inte säga att det är något jag kommer fortsätta med för det var inte särskilt gott. Det var annars bra där och dom var snälla. Nu sitter vi hemma hos mig och ska mysa lite grann kanske.


ny garderob?

Jag har precis städat min garderob och kom fram till att jag måste köpa en ny, inte ens hälften får plats utan hälften ligger i tvättstugan, tvättat och har ingenstans att lägga det.... hmmm inte kul, så ska man inte behandla kläder.


nationaldagen

Det är ju nationaldagen idag. Jag har egentligen inte så stort intresse av det, jag bryr mig inte så mycket. Men sverige är ju iallfall för underbart tycker ni inte det?



Kan också säga grattis till Frida som fyller år idag!

solsolsol

JAG ÄLSKAR SOLEN! Jag börjar faktiskt bli riktigt brun. Har nog aldrig varit så här brun förut om jag inte har varit utomlands.
För när jag åker utomlands så blir jag självklart brunare, men saken är den att jag brukar inte bli brun överhuvudtaget i sverige, men nu kör vi! ;d

igår

Ja jag är väldigt seg och lägger alltid upp dagen efter. Men ni får leva med det helt enkelt, ska försöka att bli bättre på det. hihi.

Jag och ehmmie gick till stan igår, sen hem till simon sen kom evelina och martina en stund.
Sen gick jag och ehmmie upp till stan igen sen åkte vi hem.

Hade inte så jättekul men det är gött att ta det lugnt med ;d



haha igår hade jag ögonbryn för första gången i hela mitt liv x)


utgång


vi härmar kicks reklamen!


bilder sen igår








fräknar

Nu har jag varit ute i solen och skffat mig lite färg. Tyvärr var inte färgen det ända jag skaffade mig, utan fräknar också. Jag tycker inte om fräknar även fast dom flesta säger att det är gulligt, men jag vill inte ha det. ;p


sommar & sol

Jag är så jävla glad känner jag.
Sket i skolan och har istället legat ute i solen hela dagen. Tyvärr så är det ju inne i sommar att vara blek, men det är något jag inte kommer bry mig om för jag tycker att det är snyggt att vara brun.

Nu ska jag lägga mig i solen ett tag till och senare ska jag träffa ehmmie.

igår

Igår började jag skolan halv ett och slutade halv två. Då åkte jag hem och hämtade pengar sen till stan med lisa. Där träffade vi Simon och Micke och vi gick ner till stranden och satt där och stekte i några timmar och gick senare hem till simon.

Jag klippte hans hår. Klippte bort så bara hans utväxt är kvar. Ser faktiskt mycket bättre ut ;P

somna lite

My och jag la oss ner och kollade på harrypotter. Men efter lite mindre än halva så somnade vi och vaknade precis. Så hon började precis gå hemåt och jag ska lägga mig ner och sova vidare.

Börjar halv 1 imorgon så jag kommer iallafall kunna sova ut. Det har ju varit en hård dag ;d

Rising Stars


frida!


Jag och Daniel Lindström! AAAAAH!!!!!!!!!


Emmelie och Daniel!


My Emmelie och jag. SÅNGARE! yeeah





Hahaha, my och frida tyckte jag var lite barnslig när jag skulle fråga daniel om han ville ta kort med mig, ni förstår jag stod och hoppade! Verkligen så här:
Kan vi ... *hopp*... ta kort ...*duns* .... tillsammans? *hopp* "ja det kan vi" *duns*

Hahah liiite barnslig kanske, men ALLT var mårtens fel x)

örebro med ehmmie


på bussen på vägen dit hihi, vi var lite flumma!


Sen när vi kom dit pierca ehmmie naveln. Sen Shoppade vi lite. Jag köpte skolavslutningsskor. Jag har faktiskt kollat på dom skorna förut men inte varit säker, fast idag blev jag det så jag köpte dom.

När vi kom hem färgade jag håret. gaaaah!



Detta är resultatet än så länge, imorgon ska jag göra slingor! =)

RSS 2.0