sova?

heiiheii

nu åkte precis ehmmie hem , så nu är det lite ensamt =( ska väl typ sova snart tror jag. fast jag tror ändå inte att jag kommer orka upp imorgon, men man kan väl försöka? fast jag ska nog spela lite gitarr innan jag sover med, det är ju rätt kul, hihi. ska sspela lejonkungen ;U haha, SNART ÄR DET JAG SOM ÄR KUNG! hehe, vi hörs

pusspuss

solat med ehmmie

heiiheii, nu har jag och ehmmie varit nere i sandviken och solat. hur skönt som helst. nu sitter vi hemma hos mig och äter fruktsallad, skitgott! vi ska väl mysa lite nu sen ska hon hem, det är ju skola imorn (N) det tycker vi inte om. börjar 08.10 så måste upp tidigt med... menmen hörs sernare

pusspuss


morning

heiiheii

jag somnade typ vid ett igår. direkt när jag ta mig ner i sängen så somnade jag direkt, kände mig inte sååå trött, men det måste jag väl ha varit då.
jag saknar ehmmie! men vi ska ju träffas sen, hoppas att yassie också kunde vara med! skulle vara så kul ju. så kommer vi säkert att hitta på sjuka saker att göra som vanligt. är det slaskigt ute idag med? själv har jag inte varit uppe och kollat än, men är det det så kanske man inte kan gå ut så jättemycket för man blir ju skitblöt. och det kanske inte är så jätte mysigt , eller vad tycker ni?
men iallafall, så nu blir det frukost så skriver jag om dagen senare!

pusspuss

typ fest?

heiiheii

efter att jag hade vart med ehmmie & hennes pojkvän gick jag ner till sandviken på typ "fest" skulle väl vara fest men inte fan var det något röj iallafall. Jag stannade bara en timme, för det var inget kul. Så då gick jag upp till stacken och träffade yassie! haha, fyfan vad halt det är ute , speciellt med uggs man typ slår ihjäl sig, jag drog mig faktiskt förut när jag gick till sandviken ;$ hihi
nu vet jag inte vad det blir, sitter och dricker mineralvatten... MITT LIV! så jävla gott! och sen äter jag riskakor med, och det är faktiskt också jävligt gott.
Ska väl snart sova, är hur sleten som helst och man måste ställa rätt dygnet lite nu, det är ju skola på måndag igen, fyfan. jag kommer nog inte orka och är det så här halt då kommer jag nog inte ens våga gå till bussen, hah jag är ju expert på att ramla. dålig balans? JA det måste nog vara så.
hörs i morn

pusspuss

videoblogg


md ehmmie

heiiheii
nu sitter jag & ehmmie hemma hos ehmmies pojkvän. vi gör inte så mycket sitter lite vid datorn, och jag och ehmmie har typ ätit upp hennes pojkväns godis, hihi vad busigt av oss.
vi var på stan förut och åt pizza på mem&zin. det var gott, sen så gick vi hit.
senare vet jag inte vad det blir, ska väl kanske dra ner till sandviken på fest! blir väl kul
fast vet inte om det blir något alkohol för jag har varit så bakis idag och jag orkar inte vara det imorgon med. fast man vet ju aldrig hur det slutar =)
pusspuss

feeest

heii heii
under kvällen blev det fest, här kommer bilder!


!


pusspuss

städ dag!

heiiheii

idag har jag bara städat! rensade ut hela mitt rum & nu ska jag plocka tillbaka allting igen, kommer väl att ta sin lilla tid men det är värt det för att få det bra på rummet igen. för ni förstår.... jag använder min soffa mer som garderob än min garderob, men jag ska försöka ändra på det nu så man kan sitta i soffan igen. Så jobbigt när alla sitter i sängen, det är inte så gott. Men jag köpter ju snart överkast & sängkappa. i lila såklart! =)

föresten så har jag bokat spa nu. skulle egentligen dit nu under lovet men det var fulbokat till påsk, så nu har jag bokat till den 10:e april ! =) så då åker jag , ehmmie, yassie & Miss.L in. Om miss.L vill med förståss, hon verkar vara lite sne på mig för tillfället.

nu ska jag städa vidare så hörs vi sen
pusspuss

hiphop jam!

heiiheii

efter kristinehamn åkte jag hem och fixxa mig lite, sen tog jag bussen till hiphop jam! hade jättetrevligt med mina underbaringar!



kristinehamn again

heiiheii
idag vad jag yassie & ehmmie i kristinehamn igen! yassie tog med tragus idag, asså gud vad hon härmas? kan störa mig lite ibland asså. Menmen, man kan ju inte vara unik hur mycket man än vill ;p
här är video när hon tar!

kristinehamn

heiiheii

idag var jag ehmmie & yassie i kristinehamn! Yassie skulle ta tragus med hon som pierca slutade vid tre och vi kom dit vid kvart i 4. åååh, otur eller vad. men vi åker dit imorn med =) vi gick runt lite i kristinehamn med, åt lite & så . sen åkte vi tillbaka till karlskoga och åkte till stacken, var tvugna att springa lite till bussen till sandviken för att inte missa den, men lite motion skadar ju inte , hihi ;P

När vi var på stacken gjorde vi inte så mycket, chilla lite bara.

här kmr bilder från kristinehamn iaf .
backspegeln på bussen!
jag & yassie!
jag & ehmmie!

nu får ni reda på hemligheten (a



hemligheten var då att jag och yassie spelade in en låt till ehmmie.
jag skrev den i söndags när hon låg på lasarettet.
lyssna & kommentera

pusspuss

hemliis ;$

heiiheii

under dagen har jag bara legat i sängen och väntat på att yassie ska komma hit, men hon är väl här om typ en halvtimme nu ! då ska vi göra en hemlig grejj , hihi, som är till ehmmie! hon kmr nog bli glad, hoppas jag iaf... eller jg vet det =) hehe

Det kommer upp på bloggen senare vad hemligheten är, så fort ehmmie har kommit hit och fått reda på den så kan jag lägga upp den. men hon måste ju få veta först.

pusspuss

bil ! =)

heiiheii

under kvällen har jag åkt bil med några kompisar. var jättekul att åka runt i skogen och lite överallt.
senare åkte vi hem till en och där träffade jag ehmmie! kändes underbart! hon är underbar! hon är allt!
sen åkte vi hem till en kompis sen fick jag skjuss hem. så nu ska jag kolla harrypotter / sova. Är så trött hela tiden.
men hör av er

pusspuss

vi finns för dig

heiiheii

nu sitter jag hemma hos en kompis i sandviken. vet inte vad vi ska göra men vi kommer ha det väldigt kul!

kom precis ifrån intensiven. har varit där med några kompisar och skulle hälsa på ehmmie, men hon hade precis fått åka hem när vi kom dit. hon är så underbar. finns ingen som henne, ingenting får hända med henne, då vet jag inte vad jag gör!
vi klarar det tillsammans gumman, vi finns vid din sida

pusspuss

ehmmie

ehmmie
du får aldrig skrämma mig så igen! när du kom där och gick mot oss, fyfan jag kände hur rädd jag blev. har nog aldrig varit så rädd förut. du får lova att inte göra om det? kommer alltid att finnas för dig och stötta dig vet du, vad som än händer så står jag vid din sida och ställer upp i alla lägen! skulle kunna ta hur mycket skit som helst för dig, du är ju helt underbar vet du? finns ingen annan som dig, skulle något ha hänt så skulle jag bara vilja lägga mig ner och dö, skulle inte kunna leva med den känslan resten av mitt liv.
ingenting får hända dig, vet inte vad jag skulle göra då.

jag finns för dig gumman, vi klarar det tillsammans
älskar dig!


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin


söndag

heiiheii
söndagar är nästan alltid tråkiga, så vaknade jag så tidigt med så det kommer bli en lång dag. fast nu blir det upp & äta frukost och sen träna. efter det blir det att sola, sen bubbelbad.
efter det vet jag inte vad det bir, beror ju på hur mycket klockan är då, kanska går ut lite med folket, eller så lägger man sig & kollar harrypotter. vi får se

pusspuss

solad & klar

heiiheii

förut så solade jag, sen tog jag ett bubbelbad! hur skönt som helst.
efter det så gjorde jag mig iordning och fixxa lite snygga kläder som jag skulle haft på mig ikväll.
skulle egentligen gått på fest men det är ju typ klass2 varning så det är väl bäst att stanna inne. festen som jag skulle på är i stan med, och jag vägrar att gå dit i det här vädret, smöstorm liksom
.så blir att mysa med vovvarna framför melodifestivalen.  någon som vill komma hit och mysa med mig?

pusspuss


gomorron

heiiheii
nu ligger jag här i sängen, har precis vaknat. har väääldigt ont i huvvet, så jag ska nog gå upp och ta en bakistablett xD

föresten jag blev så jävla sur igår! ni förstår
jag hade en väldigt bra vän en gång, hon hjälpte mig med allt, verkligen allt
och jag hjälpte nog henne en del med. det fanns ingenting som skulle kunna skilja oss från varandra. men det jag alltid hade vetat om henne var att hon snackar skit, hon gjorde det om alla. men jag trodde inte att dagen skulle komma då hon snacka skit om mig, men det har hon faktiskt gjort. men det var inte anledningen att vi slutade prata med varandra. en hon skyller det på MIG? läs nu så får ni se vems fel det är.
vi var i turkiet hon & jag.vi bestämde det i janurai -09 ungefär. men det 23 januari blev hon tillsammans med sin pojkvän och då var hon bara med honom hela tiden. Men jag fortsatte att vilja va med henne men hon dissa hela tiden. okej man får vara nykär och vilja va med sin pojkvän mycket i början, men hallå? det tog ett år innan hon började umgås med sina kompisar igen.
iallafall vi blev osams innan vi åkte till turkiet, alltså innan vi hade bokat resan, så jag var inte säker på att jag ville åka med henne, fast det är ju en upplevelse så vi bokade och åkte dit i juni-09. vi hade verkligen skitkul där. gjorde hur mycket saker som helst.
men.... när vi kom hem pratade hon inte mer med mig. jag var på hennes systerdotters dop en vecka efter vi kom hem. men efter det struntade hon totalt i mina sms & när jag ringde. så jag sket i henne med tillslut
när vi började skolan till hösten så pratade jag med henne första dagen och frågade om det var tvunget att vara så som det var, och det var det inte utan vi kunde prata med varann & så. och det tyckte jag kändes skönt.
Men sen kom festen hemma hos sin pojkvän. hon skrev sms till mig "varför snackar du så jävla mycket skit, jag som litade på dig" oooh, waaaow, vad har jag sagt? att hon var dryg för att hon inte svarar på mina sms.
iallafall så har vi inte pratat sen dess. men hon lägger upp så fina bilder på bdb där hon fjäskar om mig. LÄGG NER FÖRFAN JAG VILL INTE VETA AV DIG!

feeest!

heiiheii
just nu sitter jag på värsta festen inne i stan! skitkul med jättemycket folk. underbart att bli bjuden hela tiden, för själv hade jag inte något dricka med mig men snart ligger jag nog ner på marken om jag inte tar det lugnt!

men vi hörs imorgon

pusspuss på er

LOV!

heiiheii

äntligen är det lov! så jävla gött måste jag säga!

men jag kom till skolan vid halv 9 i morse och började 1, inge kul! =(

nu sitter jag här med miss.L och vi ska väl fixxa oss, sen blire ut på feeest!

pusspuss

sjukare

heiiheii
efter bowlingen duschade jag och gjorde mig iordning.
sen åkte jag ner till stacken efter att jag hade fått allergi utslag av MAX mat! uuuusch, vafan har dom i sin mat som gör att jag får dä? ;O
iaf, på stacken var det musikquiz, vårat "lag" kom 2a. fan, vi skulle ju vinna som vi gjorde sist! ;P
haha, sen spelade vi chicago och sånt, jag van ju! haha, fan vad jag är bäst!
Men när jag kom hem kände jag att jag var väldigt mycket sjukare... jag vill inte vara sjuk, och imorn är det ju fredag, då ska man vara ute och festa inte ligga inne och vara sjuk + att imorn går jag i skola 08.50-16.30 och det är inte kul! fast det är sista gången =) efter lovet kommer jag att sluta 20 i 11 på fredagar vilket är super!

men vi hörs imorgon, för nu ska jag kolla harrypotter! och till er som inte vet det, så är jag kär i honom! han är ju bara föööör underbar

pusspuss

bowling!

haha, bowlingen gick inte direkt som jag tänkt mig förut, menmen
jag har ju aldrig sagt att jag är bra =)

friluftsdag

heiiheiii snyggingar!

jag vaknade alldeles nyss. faktiskt är det jävligt skönt att ha sovmorgon och att man bara har en lektion idag, mellan 14-15. eller ja. man kanske inte ska kalla det lektion. vi har ju friluftsdag idag, och jag hade skrivit upp mig på massa grejer men eftersom jag är så förskyld så blir det bara att gå till bowligen, det är ju liksom inte så ansträngande.

men nu ska jag iallafall gå upp ur söngen och göra spagetti och köttbullar... inte riktiga köttbullar! jag är vegetarian, så jag gör qournbullar! jag tycker att det är så jävla fel att döda djur, vad har dom gjort er liksom ? varför ska ni döda dom för att få mat när det finns så mycket annat man kan äta?
Svara på det ni så hörs vi sen, för jag kan nästan lova att ingen har något bra svar

pusspuss

fiiiilm !

måste säga att efter att ha varit ifrån Miss.L ehmmie & yassie idag så känner jag mig helt död, orkar inte med någonting utan dom, fyfan vad jag hatar att vara sjuk =/ haha , men det är bara att ta otrivin så man kan andas iaf x)
föresten så är det ju sportlov nästa vecka och miss.L ska bort då. hur fan hade hon tänkt att jag skulle överleva? jag kommer ligga död i sängen hela veckan... eller nej föresten det kommer jag inte, för yassie och ehmmie är ju iallafall kvar och håller mig vid liv!

Nu ska jag iallafall slå på tv;n och kolla om det är något bra men det är det väl förmodligen inte ... någon som vet nått bra? skriv det isåfall för jag måste veta.

Men det blir nog iallafall att kolla på harrypotter och sova nu
kanske hörs senare. annars hörs vi imorgon
pusspuss


rosa helikopter =)


no school for me

heiiheii snyggos!
idag vaknade jag hemma hos min älskling och kände att jag var alldeles för sjuk för att gå till skolan. så jag somnade om några timmar så kom pappa och hämtade mig senare. när jag kom gick jag direkt och la mig och kollade lite tv sen somna jag.

när jag vakna var min moster här som mobbade mig för att jag var sjuk (hon som smittade mig).

gårdagens låtar kommer upp senare (?)
beror på hur frisk jag känner mig om jag orkar eller inte.

pusspuss

sweeties

heii heii snyggingar
just nu sitter jag hemma hos min älskling! hon är helt underbar

jag kom precis ifrån stacken, väldigt dött där måste jag säga... menmen alltid kul att träffa folket som avgudar mig.
Yassie jag och ehmmie var i studion förut och spelade in två nya låtar, covers ofcourse men det är ju skitsamma. alla älskar oss iallafall. efter att vi hade spelat in låtarna så fixade vi oss lite extra och gick ner till stacken.

sen fick jag faktiskt skjuss till min älskling, är lite lat idag. fast det har jag rätt att vara idag för förut tränade jag kondition i 2 timmar och jag är jätteförskyld. så när jag vaknar här imorgon så kanske jag skiter i skolan och åker hem och lägger mig framför tv;n hela dagen. fast det beror ju såklart på hur jag mår ! =)

men vi hörs senare eller imorn,
pusspuss

låtar!

idag har jag ehmmie och yassie spelat in låtar, vi äger!
här kommer bilder!

ehmmie och yassie, ni är bäst!

kyrkan!

heiiheii !
nu kommer bilderna från kyrkan igår



ett med ett halvt på köpet

heii sötnosar!
idag hade jag skola i 25 minuter, vilket kändes väldigt onödigt.
då drog jag och en kompis till kristinehamn och tog hål i den där flärpen i örat

Hahah, jag skulle ha i vänster och hon som skulle ta tryckte dit pistolen och tryckte av. sen säger hon "oj!" sen sa hon, det funka visst inte den är bara halvvägs igenom, så började hon rycka i den sen sa hon att jag skulle rycka, men det gjorde så ont så hon tog om hålet i andra örat

jag tog ur piercingen ur vänsterörat nu när jag kom och och fy vad det började blöda, inget kul asså! ;s

Men nu blir det fixx, och sen åka bort till kyrkan och vara där under kvällen. bilder kommer senare

pusspuss

gomorron!

gomorron sötnosar!
nu har jag gjort mig iordning 2 timmar och ska precis åka bort till skolan. alla där tycker ju att jag är snygg.... självklart!
ikväll ska jag träffa miss.L, ehmmie & yassie! dom är ju bara för bäst asså. Vi ska till kyrkan, men vi tror inte på gud, vi ska bara dit för på måndagar är det tiieep fritidsgård där! det är jättemysit att träffa alla snygga ungar! fast skulle det inte vara för oss så skulle ju karlskoga vara helt dött! vi gör allt bättre och lyser upp allas tillvarå!

we rock!

heeii sweeties!
ehmmie & yassie är ju tiieep bäst!
 
en stor puss till er!

Alla <3dagsmys med de bästa

heeii snyggingar!
dagen har varit underbar. Imorse vaknade jag med yassie efter att vi var slut efter festen igår. Vi gick upp och gjorde oss iordning och senare kom gurra, ehmmie & miss.L =) det var kul, vi hade kafferep med kladdkaka, mycket gott! Fast kladdkakan var ju inte så bra tt äta, funderade på att spy upp den igen, eller ut och springa nån timme. Menmen
Efter det så åkte vi till våran studio och spelade in en låt, det gick jättebra. Eller ja, det är klart den blev bra. För vi är ju så jävla bra, ingen slår oss!
Miss.L tog skitsnygga bilder på mig, ehmmie & yassie. Vi är så jävla snygga!
Bilderna kommer upp senare
pusspuss

RSS 2.0